Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa
Liga C, etapa III (Boom)
Evaluare Utilizator: / 5
SlabExcelent 

Rezultatele celei de-a treia etape ale Ligii C. Echipa Acord a acumulat 11 puncte, urmata de Chipitoc cu 8 puncte, Mix: 7 puncte, Apeiron si Mind Hunters cu cate 5 puncte, Intel: 4 puncte. Laudabila este prestatia echipei Apeiron care intr-o liga atat de puternica reuseste sa se mentina la un nivel inalt, uneori reusind chiar sa ia raspunsuri pe care nu le pot lua echipele deja consacrate.

Rezultatele detaliate se acceseaza prin click pe citeste mai departe.

 Liga C etapa 3 (Boom)
 EchipaRP
Runda 1Mix53
Apeiron40
MH50
Acord83
Intel50
Chipitoc73
Runda 2Mix51
MH51
Acord51
Intel51
Apeiron21
Chipitoc21
Runda 3Mix30
Acord53
Apeiron20
Intel43
MH51
Chipitoc51
Runda 4Mix73
Intel50
Apeiron73
MH60
Acord63
Chipitoc50
Runda 5Mix00
Chipitoc33
Apeiron31
Acord31
MH43
Intel20

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 5795

  Comentarii (6)
 6 Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 30-03-2007 16:30
Despre intrebari jucate- 
incercati sa accesati intrebarile Olgai Lopusanschi sau sa vedeti intrebarile ce vor aparea in curind pe CUC si ve-ti fi placut suprinsi de calitatea intrebarilor si de momentul inovator adus, ele fiind, 100% compuse-lucru ce se practica de mult!!!  
Oricum, mult succes la cei, ce ni se alatura!!Cu toate ca e mai simplu sa copii sau sa traduci, ACORD niciodata nu a ales calea simpla ci pe cea mai rezultativa. Sper ca asta o sa ne poarte noroc:)
 5 Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 30-03-2007 16:22
Salut pentru toti cei, ce se revolta:) 
Spiritul revolutionar e unul ce aduce inovatii, deci-progres! 
Oricum, in ceea ce tine de baza de date-se lucreaza asupra acestui neajuns:)Si voi, baieti mari si destepti, ar trebui sa va fie rusine se ve jeluiti TOCMAI pe faptul ca nu luati intrebarile jucate:) 
Nu aveti decit sa va incadrati MAI ACTIV IN STRUCTURA CUC SI SA ACUMULATI EXPERIENTA IN LOC SA VA REVOLTATI IN GOL! 
In rest, am trecut cu totii prin asa situatii de la inceput cind simteam superioritatea careiva echipe sau om. Ideea e cum treci prin asta: jeluindu-te sau actionind. 
Cind am inceput cu un an si jumatate sa joc CUC am ales actiunea. 
Voi ce alegeti?:)
 4 Scris de Adi, la 30-03-2007 16:01
In privinta redactorilor de intrebari. Eu as fi de alta parere. As propune ca sa nu fie organizarea atit de fragmentata. Sa fie nu redactori ci oameni care sa "compuna" intrebarile, desfasurarea jocului fiind analogica cu cea de la maraton. 8)
 3 Scris de sergiu, la 29-03-2007 10:48
sunt 100% de acord cu natan ;)
 2 Scris de Natan Garstea website, la 29-03-2007 09:31
Sunt complet de acord cu Alexandru (expresia "de acord" a fost folosita fara nici o referinta). E destul de discomfortabil si stresant cind alte echipe constant dau raspunsul in primele secunde a discutiei, pe cind tu trebuia sa "asuzi" cautind raspunsul corect. Formal, totul e Ok, scopul jocului e sa raspunzi la intrebari, indiferent de aceea, cum o faci, insa asa practici ucid spiritul jocului. 
Cred ca o solutie ar fi crearea bazei de date cu intrebari jucate, in care s-ar include toate intrebarile care se joaca in CUC. Utilizarea unor intrebari incluse in baza de date ar urma sa fie interzisa. 
Pe viitor (care, sincer, imi pare destul de departat), ar fi cazul sa ne gindim la functia de redactori pentru intrebarile jucate, care le-ar verifica inainte de jocuri din mai multe puncte de vedere (formularea, corectitudinea traducerii, verificabilitatea informatiei din intrebare, si, sigur, aceea ca intrebarea sa nu fie jucata anterior). 
Cu respect, Natan
 1 Mesaj pentru jucatori
Scris de Sasha, la 28-03-2007 19:09
Imi pare rau ca in timpul jocului cad intrebari care au fost jucate mai inainte in liga sau superliga,alte echipe cu o experientza mai mare de multe ori pur si simplu cunosc raspunsurile dar nu le afla. Bineintzeles acest lucru tzine de bunul simtz al fairplay-ului fiecarei echipe care nimereshte in astfel de situatzii. Se speram ca cineva va intzelege shi poate schimbari vor aparea. Cu respect Capatina Alexandru T. (Extazy)

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >

On-line

Avem 1 vizitator online

Meniu Campionat