Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Intrebari OLD arrow dupa echipe
dupa echipe
5 portrete
Evaluare Utilizator: / 4

Fara indoiala, toate aceste portrete au un lucru in comun, nu doar faptul ca sunt portrete, si totusi, unul n-ar trebui sa fie printre ele sau cel putin a fost prezentat incorect. Peste un minut va rugam sa ne intoarceti tabloul care nu ar trebui sa faca parte din aceasta lista, si ca sa intelegem ca ati inteles de ce, va rugam sa scrieti pe el un cuvant din 11 litere.

Raspuns : Toate sunt portrete ale lui Picasso, desenate de diferiti pictori. Al patrulea portret de la stanga la dreapta este desenat de insusi Picasso, de aceea este un autoportret

Comenteaza primul Vizualizari: 6301

Citeste mai departe...
 
Trei categorii
Evaluare Utilizator: / 3

In preajma alegerilor parlamentare din Republica Moldova o intrebare despre alegerile parlamentare din tara de origine a parlamentelor – Anglia. Exceptand copiii, in Anglia exista trei categorii de persoane care nu voteaza la alegerile parlamentare : bolnavii mintal, criminalii si... Raspundeti prin trei cuvinte cine compun a treia categorie ?

 

Raspuns : Membrii Camerei Lorzilor

Comenteaza primul Vizualizari: 6626

Citeste mai departe...
 
Alegerea continua
Evaluare Utilizator: / 2

John Heilbreit considera ca ea consta in alegerea intre ucigator si neplacut, John Morly, publicist englez, spunea ca ea este alegerea continua intre doua rele, iar actorul Peter Ustinov ca ea este arta de a opri oamenii de a se implica in treburi care nu-i privesc in mod direct. Depre ce este vorba ?

Raspuns: Politica

Comentarii (1) Vizualizari: 6111

Citeste mai departe...
 
Umbra, cutie, bloc
Evaluare Utilizator: / 5

Atunci cand francezii fac referinta la umbra, la cutie sau la bloc, noi de obicei facem referinta la o anumita stare a vremii. Dar ce stare?

Raspuns: Racoare

Comentarii (1) Vizualizari: 6214

Citeste mai departe...
 
2 miliarde
Evaluare Utilizator: / 5

Conform unei surse, pe planeta pamant sunt 111 regi, 7 mii de geografi, 9 mii de afaceristi, 7.5 milioane de betivani, 311 milioane de infumurati si 2 miliarde de... Cel care a alcatuit aceasta lista nu face parte din cele 2 miliarde si chiar a avut probleme de intelegere cu anumiti reprezentanti ai celor doua miliarde. Deci, cine compun cele doua miliarde?

Raspuns: Adultii

Comentarii (1) Vizualizari: 5918

Citeste mai departe...
 
Langa satul Inesti
Evaluare Utilizator: / 4

Conform unei legende, niste evrei s-au instalat pe un deal langa satul Inesti si si-au numit locul „langa Inesti”. Cum se numeste astazi aceasta localitate?

Raspuns: Telenesti

Comenteaza primul Vizualizari: 11033

Citeste mai departe...
 
Se nastea vaca?
Evaluare Utilizator: / 10

Atentie, in intrebare a fost inlocuit un cuvant.
In Babilonul Antic un om special angajat statea pe un turn pentru a urmari cand se nastea VACA. Atunci cand se nastea VACA, calareti dadeau sfoara in tara ca a inceput o noua VACA. Ce cuvant am inlocuit in intrebare prin VACA?

Raspuns: Luna

Comentarii (3) Vizualizari: 10560

Citeste mai departe...
 
Ultimul sheriff
Evaluare Utilizator: / 3

Atentie, in intrebare a fost inlocuit un cuvant.
Ultimul sheriff din Moldova a fost ucis în 1762, iar din Transilvania în 1790. Se crede ca Ultimul sheriff a fost ucis în Polonia în 1919, iar din lume în 1927, în Caucaz. Daca o sa va dati seama ce cuvant am inlocuit prin sheriff, o sa ne spuneti  simbolul carui stat european sherifii sunt pana astazi.

Raspuns: Belarus

Comenteaza primul Vizualizari: 6314

Citeste mai departe...
 
Sri Lanka, acum 2500 ani in urma
Evaluare Utilizator: / 2

Atentie, in intrebare sunt inlocuiri.
Cu 2500 de ani in urma in Sri Lanka oameni speciali trimiteau scrisoare pentru a comunica deciziile statului referitoare la viata societatii. Daca o sa va dati seama ce am inlocuit prin „trimiteau scrisoare”, o sa ne spuneti cine a trimis scrisoarea in 2004?

Raspuns: Bunica

Comentarii (2) Vizualizari: 6244

Citeste mai departe...
 
Istorie de pe blog
Evaluare Utilizator: / 3
Iata o istorie de pe un blog, in care am modificat o imbinare de cuvinte. „M'am intors din vacanta acum cateva zile si am gasit usa blocata. M'am dus la un vecin si am sunat la deranjamente. Mi'au spus ca vor trimite pe cineva pana la sfarsitul zilei. Sfarsitul zilei a venit si s'a si dus. Dupa ceva timp, m'am dus la alt vecin si am sunat iar la deranjamente. - Imi pare rau, a spus operatoarea, dar...”

 

Mai departe operatoarea a mentionat denumirea unui joc. Despre ce joc este vorba?

Raspuns: Telefonul stricat

Comentarii (1) Vizualizari: 6309

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 31 - 40 din 943
Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Meniu Campionat