Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Intrebari OLD arrow dupa echipe arrow ale echipei Mix
ale echipei Mix
In aer, pamant si apa
Evaluare Utilizator: / 7

Această marcă este bine cunoscută la nivel internaţional. A apărut în 1900 însă pe atunci avea o altă denumire – DMG. Peste aproximativ 1 an unul din produsele acestei companii a cunoscut un remarcabil succes. Astfel s-a hotărât ca denumirea companiei să fie schimbată cu denumirea produsului respectiv. Pe timpul primului război mondial, apare binecunoscutul logo al companiei şi sloganul acesteia: „Supremaţia în aer, pământ şi apă”. Cu toate că acest slogan nu mai este actual, sigla a rămas aceeaşi. Numiţi vă rog compania.

Raspuns: Mercedes

Comenteaza primul Vizualizari: 4215

Citeste mai departe...
 
Kiri-gami, Ori-gami...
Evaluare Utilizator: / 17

Atenţie-lecţie de japoneza. Daca Kiri-gami înseamnă arta de a tăia figuri din hârtie colorată, Ori-gami este arta de a face figuri din hârtie, atunci cum va fi în limba japoneză burta (sau partea de jos a stomacului)?

Raspuns: Hara

Comentarii (8) Vizualizari: 4733

Citeste mai departe...
 
Oyayubi sedai
Evaluare Utilizator: / 11

Savanţii susţin că evoluţia acestor părţi a corpului a fost una dintre etapele apariţiei speciei Homo Sapiens Sapiens. Ele au un rol foarte mare în majoritatea activităţilor umane, fapt confirmat şi de aceea, că secţiunea creierului ce răspunde de activitatea lor este a doua ca mărime după secţiunea ce răspunde de limbă. Însă în prezent, în legătură cu dezvoltarea unor noi tehnologii, inclusiv şi a celor mobile, importanţa şi utilizarea acestora a crescut şi mai mult, la fel ca puterea şi abilitatea lor. Mulţi specialişti susţin că datorită acestui fapt, omenirea iarăşi e la limita unor schimbări  esenţiale, în special în ceea ce ţine de aspectul exterior, structura creierului şi obişnuinţele noastre comportamentale. În Japonia deja tânăra generaţia s-a autoîntitulat "oyayubi sedai", cu referinţă la aceste părţi a corpului. Despre ce este vorba?

Raspuns: Degetele mari de la mâni.

Comenteaza primul Vizualizari: 3944

Citeste mai departe...
 
Omuletii verzi
Evaluare Utilizator: / 6

Cu toţii ştim ca daca vedem in faţa noastră mai mulţi omuleţi verzi, atunci trebuie să ne adresăm la psihiatru sau trebuie să ne lăsăm de băut. Dar ce sfătuie legea, în caz ca vedem în faţa ochilor un singur omuleţ verde?

Raspuns: Să trecem strada

Comentarii (1) Vizualizari: 4375

Citeste mai departe...
 
Adunandu-i impreuna
Evaluare Utilizator: / 10

Ce se primeşte, dacă se adună împreună Johnny Depp, Juliette Binoche, Alfred Molina, Judi Dench şi Carrie-Anne Moss? La această întrebare poate să vă ajute dacă ştiţi că Johny Depp a recedivat în aceasta...

Răspuns: Chocolată

Comenteaza primul Vizualizari: 3949

Citeste mai departe...
 
Apple si Atari
Evaluare Utilizator: / 5

Cred că cu toţii aţi auzit de binecunoscuta companie Apple întemeiată de Steve Wozniak şi Steve Jobs. Această companie a apărut în 1976. Cu toate ca a apărut după fondarea companiei Atari, aceasta în scurt timp a câştigat supremaţia pe piaţa produselor electronice. La crearea companiei, fondatorii au avut mai multe variante de denumire, printre care unele ce la prima vedere ar părea mai de succes: Matrix Electronic, Executek etc. De ce totuşi până la urmă s-au oprit anume la Apple?

Raspuns:În cartea de telefoane, ea figura înaintea principalului concurent - Atari

Comenteaza primul Vizualizari: 4193

Citeste mai departe...
 
Noi suntem Portavion!
Evaluare Utilizator: / 5

Asta e o transcriptie a unei convorbiri radio reale intre un vas din Armata Statelor Unite si autoritatile canadiene de coasta din Newfoundland in octombrie 1995.
Americanii: Va rugam, schimbati directia voastra cu 15 grade la nord cu motivul de a evita ciocnirea.
Canadienii: Recomandam ca DV sa schimbati directia VOASTRA cu 15 grade la sud ca sa evitam ciocnirea.
Americanii: Aici capitanul vasului Armatei SUA. Repet: schimbati directia.
Canadienii: Nu, repetam: voi trebuie sa schimbati directia.
Americanii: AICI SUNTEM PORTAVIONUL ABRHAM LINCOLN, AL DOILEA VAS IN DIMENSIUNI AL FLOTEI STATELOR UNITE ALE AMERICII IN OCEANUL ATLANTIC. NE INSOTESC TREI DISTRUGATOARE, TREI CRUCISATOARE SI NUMEROASE VASE DE SPRIJIN. CER CA DV. SA VA SCHIMBATI DIRECTIA CU 15 GRADE LA NORD, SAU VOM LUA MASURI PENTRU A GARANTA SECURITATEA ACESTUI VAS.
Canadienii:  Spuneti, vă rog, ce-au zis canadienii?

Raspuns: Noi suntem un far. Voi hotariti!

Comenteaza primul Vizualizari: 4270

Citeste mai departe...
 
Obiectul nevazut
Evaluare Utilizator: / 4

Unora dintre voi acest obiect le va aminti despre preşedintele Djefferson, altora despre semnarea Declaraţiei Independenţei SUA, altora despre serbarea a 200 de ani a independeţei. Mulţi dintre voi cu siguranţă că nu au văzut niciodată acest obiect. Numiţi vă rog obiectul.

Raspuns: Bancnotă de 2 $

Comenteaza primul Vizualizari: 3940

Citeste mai departe...
 
Dendrocronologia
Evaluare Utilizator: / 11

Principiile dendrocronologiei au fost elaborate de astronomul şi arheologul american Andrew Ellicott Douglass, care a trăit între 1867 – 1962. Această disciplină este utilizată în special pentru analiza trendurilor climaterice şi paleoclimaterice. În funcţie de obiectul studiului, cercetările pot să se aprofundeze în trecut de la câţiva ani până la  4000, iar într-un caz, până la 4900 de ani. Dar care este obiectul de studiu al dendrocronologiei?

Răspuns: Inelele din tulpina copacilor

Comenteaza primul Vizualizari: 3751

Citeste mai departe...
 
Gaze sau X?
Evaluare Utilizator: / 3

Încălzirea globală după cum ştim este o problemă acută. Astfel, autorităţile întreprind măsuri necesare pentru a înlătura poluarea atmosferei. Una din aceste măsuri constă în înlocuirea autobuzelor cu tramvaie şi troleibuze, datorită faptului că acestea nu emit gaze. Însă, în unele ţări autorităţile au refuzat să înlocuiască autobuzele argumentând că acestea în schimb emit mult mai puţin X gaze decât gaze. Ce este x?

Raspuns: Zgomot

Comenteaza primul Vizualizari: 3895

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 11 12 13 14 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 101 - 110 din 132
Advertisement

On-line

Avem 3 vizitatori online

Meniu Campionat