Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta

Retele sociale

YouTube
Patreon
 

EVENIMENTE

 

QUIZUL
Zilele de luni
Lake House

 

Formulare

 

Proiecte

EPIQ

 

Zicerea momentului

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul. (Jean Grenier)
 

Imagini CUC

Statistici despre site

Membri: 22908
Stiri: 2705
Linkuri: 14
Vizitatori: 33918285

CB Workflows

Accesul restrictionat la aceasta sectiune.
Autentificare obligatorie.
Acasa

BINE ATI VENIT PE PORTALUL JOCURILOR INTELECTUALE!
Nou pe site?
Afla mai multe despre noi, citeste intrebari si vezi imagini de la evenimentele noastre. In sectiunea privata, comenteaza opere de arta, discuta pe forum si scrie in bloguri. Poti deveni membru al unei echipe, participa la campionate si cupe. Cele mai bune ehipe intra intr-un rating, iar cei mai buni jucatori participa la Sedintele Elitare. 

Rezultatele Superligii  Rezultatele Ligii A  Rezultatele Ligii B  Rezultatele Ligii C  Rezultatele Diviziilor

Active Image Active Image CUC Cluj Club Orhei CUC Praga

    BIBLIA JUCATORULUI:
Codul Jocului Intelectual de Echipa cu Timp Fixat
Regulamentului Campionatului
Clarificarile Consiliului Strategic referitor la interpretarea Codului si a Regulamentului
Ghidul pentru depunerea si analiza contestatiilor
Ghidul organizatorului de etapa

 
Regulamentul Sezonului de Vara

Sezonul de Vara include toate Cupele organizate de echipele CUC, desfasurate intre Campionatul de Primavara si Campionatul de Toamna. 

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o Cupa pentru a conta in Clasamentul pentru Sezonul Cupelor de Vara si conditiile de acordare a punctelor.

Comentarii (4) Vizualizari: 23690

Citeste mai departe...
 
S-a incheiat concursul BANALITATI ON-LINE

In sfarsit, s-a incheiat concursul Banalitati de pe site-ul www.cuc.md. Si s-a incheiat cu o surpriza. Tema ultimei etape, "CUC", se pare ca a fost o buna capcana pentru cei din varful clasamentului. Lupta cea mare se astepta a fi intre Viorel si Mihaela, care erau cu mult in fruntea celorlalti, si care erau despartiti doar de un punct. Insa... deznodamantul a fost un pic altul. "Un pic", pentru ca avem de fapt DOI castigatori, la absoluta egalitate de puncte. Daca vreti sa stiti cine sunt ei, intrati in sectiunea privata a site-ului.

Multumiri tuturor participantilor! 

Cititi mai departe pentru o mica recapitulare a etapelor care s-au scurs.

Comentarii (24) Vizualizari: 13092

Citeste mai departe...
 
A avut loc debriefingul Taberei
Au fost prezenti organizatorii, organizatorii organizatorilor si reprezentantii participantilor (!) de la tabara. 
S-au discutat: 5 sticle de Efes si 2 de Vitanta, 2 Festival, 2 Pepsi, 1 Ice Tea, o salata ciudata cu pesmeti si doua felii de pine prajita cu cascaval, un joc de banalitati si putin, o mica evaluare a rezultatelor taberei, planurile pe vara. 
Evaluarea: totul a fost super (cu mici abateri de la orar, care speram ca nu au stricat impresia generala de la eveniment). Oricum, s-ar putea sa apara o forma de evaluare on-line (depinde de geniul informatic al organizatorilor organizatorilor) si oricum sunt foarte binevenite propuneri si idei pentru viitor. 
Despre planuri va povesti mai bine organizatorul organizatorilor, dar in linii mari in timpul apropiat ne putem astepta la o mica cupa (detaliile - zilele apropiate).

Comentarii (17) Vizualizari: 11813

 
Despre imagine...

de Olga Rosca

La "Playing Europe", văzând reprezentanţii media la eveniment, vorbeam cu Olga Lopuşanschi despre necesitatea promovării clubului şi a jocurilor intelectuale prin media. Pe blogul tau vorbeai de imaginea clubului. Intr-adevar e super că la CUC elitist a fost televiziunea, la fel ca şi la "Playing Europe" (şi agentiile de presa, din câte am înteles). Dar acest fel de mediatizare are un caracter ocazional. Eu sunt convinsa că ar trebui sa mizam mai mult pe media pentru a promova activitatile si valorile clubului. Mediatizarea nu a stricat niciodata, plus in perspectiva ar fi mai usor de gasit parteneri, sponsori, etc.

cititi mai departe

Comentarii (4) Vizualizari: 17401

Citeste mai departe...
 
Planuri de vara...

Va duce la articol

Uite in sfarsit a venit un sfarsit de saptamana fara cuc sau Paste. Acum avem timp sa dormim mai mult dimineata, sa mai citim vreo carte, sa ne mai pregatim de vreun examen, sa ne facem planuri pentru vacante in Turcia sau Egipt. Si totusi...

Saptamana trecuta, dupa Campionatul Moldovei, am stat mai multi jucatori de la mai multe echipa la o masa si am discutat ce sa ne facem cu vara asta lunga, cum sa asteptam sezonul de toamna fara joc?

Si iata la ce idei am ajuns.

Comentarii (20) Vizualizari: 19316

Citeste mai departe...
 
Tilimilitreamdia - Campioana Moldovei

Echipa Tilimilitreamdia a devenit in aceasta duminica Campioana Moldovei la CUC / ChGK, invingand in ambele etape - cea de limba romana si cea de limba rusa.

In urma acestei victorii, echipa Tilimilitreamdia va reprezenta Republica Moldova la Campionatul Mondial de ChGK in limba rusa.

MAI DEPARTE PUTETI CITI REZULTATELE TOTALE ALE CAMPIONATULUI SI PE ETAPE.

Comentarii (28) Vizualizari: 8280

Citeste mai departe...
 
Playing Europe
Clicking on the image sends you to the photo gallery of the event

 Playing Europe Competition

On May 9 a special competition took place, dedicated to the celebration of the 50th anniversary of the European Community. The competition was held in Tri Lux, and was organized by the Moldovan Intellectual Games Club, with the support of the EU Border Assistance Mission in Moldova and Ukraine.

The winners of this unique competition recieved prizes and souvenirs from the EUBAM Mission, the EC Delegation to Moldova and from the Business and Finance Consulting company.

The most successful team was Acord, winning the contest with 25 points earned. The Acord team for this competition was helped by members of the Mind Hunters team.

The second place was split between Lareme and Asachi, that accumulated 23 points each. Lareme was however awarded this second position, as it correctly answered to a more "towards the end" question.

Read more...

Comentarii (21) Vizualizari: 15216

Citeste mai departe...
 
Sfarsit de Campionat...

Echipele Lareme si Zombii, laureatele Campionatului din Primavara 2007

Lareme – Campioana Superligii 2007p. 

Zombii – Castigatoarea Maratonului 2007p.  

Castigatoarea Superligii s-a decis pe ultima suta de metri (sau mai bine zis pe ultimile douazeci de intrebari) in acest an. Lareme au castigat al doilea titlu consecutiv intrecand Zombii la patru puncte diferenta. Jocul s-a decis in runda directa din ultima etapa a Campionatului, in care Lareme au invins cu 3-1, desi Zombii si-ar fi probabil asigurat victoria si in caz de egalitate. In ultima runda de Campionat, dupa infrangerea principiala in fata principalilor concurenti si fiind deja siguri de victoria la Maraton, Zombii au cedat si in fata echipei Freedom, cu 2-3.

Comentarii (8) Vizualizari: 14812

Citeste mai departe...
 
Campionatul CUC

Campionatul CUC Primavara 2007

Comenteaza primul Vizualizari: 7636

 
<< Start < Inapoi 31 32 33 34 35 36 37 Inainte > Sfarsit >>

ultimul mesaj: 4 ani, 10 luni in urma
 • Octav : Hai
 • Vitalius : Intr-o buna zi cu Soare sper sa trec si eu pe-aproape :)
 • Octav : Vitalie, mai treci :)
 • Vitalius : ViaÈ›a e frumoasă, dar îmi este dor de CUC
 • Vitalius : Demult nunam băgat un comentariu aici.
 • timAK_47 : db.cuc.md - Request timeout. Cine poate reînvia serverul?
 • Vitalius : Așa o întrebare existențialistă: Dacă tot avem campionate externe organizate prin București, Timișoara, Praga, Anenii Noi, poate ar fi cazul să redenumim (sau cum se zice în popor - rebranding) Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în ceva mai atotcuprinzător? De exemplu în loc de Moldovenesc să punem Românesc
 • Octav : Am actualizat Ratingul si Randamentul dupa Cupa Liceelor.
 • Octav : Am actualizat Ratingul È™i Randamentul după etapa 4.
 • Octav : Formularul - «link»
 • Doggyb0w : Salut , vreau să fac contestare la rezultatele de ieri , unde aÈ™ putea scrie cererea?
 • Octav : Am actualizat statisticile după etapa 3.
 • Octav : Am actualizat statisticile.
 • mariabirsan : mulțumesc, Octav, voi încerca :)
 • Octav : Vino la vreun eveniment anunțat și cred că găsești echipă pe loc.
 • mariabirsan : Salut, poate e stupidă întrebarea, dar amflu dacă pot fi primită în vreo echipă CUC. Participasem vreo 3 ani în urmă, acum vreau să revin, că îmi simt creierul în repaos.
 • Octav : Am vorbit cu mai mulți jucători și propunerea este să jucăm fotbal duminică (28 septembrie, de la 16.00, tot la Manej). Cine mai vrea să vină, sunteți bineveniți. Dacă aveți vreo minge bună, aduceți. Eu am s-o aduc pe cea cumpărată dată trecută, da-i cam ușoară.
 • Octav : Am făcut restore la baza de date și parcă merge normal site-ul, doar că s-au pierdut datele din ultimele zile ...
 • potpourri : Pentru că vrem să ne ascundem de ploaie, cupa Ö se deplasează la Paluba, ora 12:00. Stilul informal, participarea gratuită și atmosfera incendiară rămân aceleași :)
 • Octav : Pentru că săptămâna care vine avem finala de la Moldcell Cafe și după tabără mai am nevoie de pregătiri, TQ5 va avea loc cealaltă joi, la 24 iulie.
 • Liosha : contestatii
 • Octav : După Alejandro Falla a fost descoperit un alt tenisist cu potențiali suporteri în comunitate, pe nume Ivan Dodig, din Croația.
 • Zeleni : am vrut sa dau search, sorry :)
 • Zeleni : slogan logo
 • alexdelpier : Etapa de pe 3 noiembrie 2013 a fost cea mai frumoasa din toata istoria campionatelor
 • Octav : Vor mai fi. Urmăriți calendarul de pe site și noutățile de pe pagina de facebook.
 • Scarlet : In anul scoalar 2013-2014, vor mai fi concursuri?
 • Octav : Noroc!
 • Scarlet : hey, Salut la toti:)
 • Octav : Va fi la toamnă. Probabil în luna octombrie.

You have to login before you can shout!

Advertisement

On-line

Ultimele comentarii

Sezonul de vară 202...
Până la urmă, încheie...
21/09/23 09:44 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

QUIZUL #35
De data aceasta nu transm...
24/08/23 10:06 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Calcularea punctelor în ...
08/03/23 17:37 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Rating CUC 2023
Am actualizat Ratingul p...
02/03/23 10:49 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2022...
La etapa 4 a fost înregi...
02/12/22 11:08 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Meniu Campionat

Superliga

XXXV Superliga 2019toam
      S V E I P
ASA ASA  30 18 8 4 44
SER SER  30 18 7 5 43
10L 10L  30 17 8 5 42
LAR LAR  30 13 8 9 34
WTH WTH  30 7 9 14 23
H5N H5N  30 4 6 20 14
MKT MKT  30 3 4 23 10